Aktiviteter i Hyggestuen

Hyggestuen, der er hyggeligt indrettet med gamle smukke møbler og malerier, ligger i stueetagen. Det er et sted hvor alle beboere kan deltage aktivt eller bare se på.

Af aktiviteter kan nævnes manicure, højtlæsning fra bla. dagens avis, stoledans, gåture, banko, quiz, keglespil, kaffebord, eller bare en lille sludder.

En gang om måneden er der gudstjeneste i Havesalen, ved præster fra Frederiksbergs kirker. Der holdes speciel julegudstjeneste den 24. dec. om formiddagen, hvor pårørende er velkomne.

Hver onsdag formiddag er der fællessang i Havesalen, hvor vores faste pianist spiller. Vi synger et bredt udvalg af danske sange, salmer, revyviser osv. Vi har live jazz ca. hver 2. torsdag, hvor vi hygger til jazz rytmerne med et glas vin.

Vi er så heldige at huset har sin egen lille bus, hvori vi hele året kører ture. Det kan være op langs Strandvejen, til Dragør, ind langs Langelinie eller ind og se på julelysene i december.

Valhøjkoret kommer og synger et par gange om året. Skolekoret fra Ny Hollænderskolen kommer og går Lucia. I løbet af året arrangeres der forskellige musikalske arrangementer.
Der arrangeres Kroaftener et par gange i løbet af året, hvor beboerne kan invitere pårørende på "restaurant".

Andre aktiviteter.
Ud over aktiviteter arrangeret af hyggestuen, arrangeres der også aktiviteter på den enkelte afdeling, eksempelvis julefrokost, kaffe i haven, ture ud af huset, grill i haven osv.